Jeto ne nje hapesire 88% e se ciles eshte juaja por ne funksion te gjelberimit.

+Forest
Residence

Kompleks rezidencial bashkëkohor mes gjelberimit të parkut privat, pranë Liqenit të Farkës, me pamje spektakolare të Malit të Dajtit.

Shiko Apartamentet e Lira
Pasuri te Paluajtshme

Imagjinoni te Ardhmen
ne Apartamentin tuaj te Ri

+Forest Residence perbehet nga 255 apartamente me shumellojshmeri tipologjishe: ne kat ndodhen vetem 3-4 apartamente per te ofruar intimitet dhe komoditet te banoreve. Te gjithe apartamentet kane ballkon llozha. Perbehet nga godina 8 kateshe te tarracuara dhe 2 kate parkim nentoke.

Apartamente 1+1

Apartamente me orientim drejt parkut, Dajtit ose oborrit te brendshem me siperfaqe nga 60.4 m2 deri 83.9 m2.

Apartamente 2+1

Apartamente me orientim drejt parkut, dajtit ose oborrit te brendshem me siperfaqe nga 86.6 m2 deri 119 m2.

Apartamente 3+1

Apartamente me orientim drejt parkut, dajtit ose oborrit te brendshem me siperfaqe nga 126.2 m2 deri 160 m2.

Apartamente 4+1

Apartamente me orientim drejt parkut, dajtit ose oborrit te brendshem me siperfaqe 331.4 m2.

255

Apartamente

88

% e prones eshte park

500

Peme

8000

m² Siperfaqe Gjelber

Realizo Endrren Tende

Shiko Apartamentet e Lira